7. December 2022

Melder om sterk vekst i datterselskap – Arbetsresor Sverige AS signerer rammeavtale med NVBS AB

Oslo 18 november 2022

Arbeidsreiser AS og søsterselskapet Arbetsresor Sverige AB er selskaper som inngår i NI Group og er 100% eiet av Inin Group AS. De to selskapene omtales i fellesskap som “Connect-IN”

Connect-IN jobber i markedene for skreddersydd prosjektovernatting, PCO og Modulbygg. Selskapet opplever meget sterk vekst og forventer 200% vekst i 2023.

Arbetsresor Sverige AB har nå signert en rammeavtale med NVBS Sverige, en avtale som varer i 2 år med opsjon på forlengelse.

Lukas Larsson, CEO Arbetsresor Sverige sier i en kommentar; “Vi er veldig glade for den her avtalen med NVBS. NVBS er en betydelig aktør innen kritisk infrastruktur i Norden, en entreprenør som arbeider blant annet innen jernbane, el og gruvedrift. Vi opplever meget stort tilsig av kunder i Sverige og har fått en fantastik start. Nå skal vi gjøre vårt beste for å lever godt til både NVBS og våre øvrige kunder”

Markedet for PCO-tjenester er all time high og belegget på de store kurs & konferansestedene er høyt. Entreprenører har ofte spesielle behov, mannskap kommer inn og ut på anlegget som ofte kan være i det som kalles grisgrendte strøk. Med seg har de både arbeidsbiler, redskap og maskiner, noe som krever plass og fleksibilitet. Dette er områder der Connect-In bistår med løsninger i tillegg til kurs og konferanser.

Daglig leder for Connect-IN Norge Kjetil Nygaard forteller; “Markedet for både PCO, prosjektovernatting og reiseservice er sterkt voksende i både Norge og Sverige. Vi startet opp i Norge i fjor og i Sverige i år, vi fikk raskt bekreftet at det behov vi trodde var der var reelt for denne type tjenester. Vi skreddersyr overnattingsløsninger for entreprenører som jobber rundt omkring i begge land, i tillegg tilrettelegger vi for kurs og konferanse og setter opp modulbygg der det er behov. Vi har nå avtaler med store kunder som EQT, TikTok, ISS, Infranord Norge og altså nå også NNVBS AB. Dette er kunder vi verdsetter meget høyt og som vi hjelper med å få de beste betingelser samtidig som vi håndterer logistikk fra A-Å”

Connect-IN tror på meget sterk vekst også i årene som kommer, ordrebok er sterk og etterspørsel stor. “Som en entreprenører i utgangspunkt så vi behovet som var der og tok tak i det. Vi har nå et meget sterkt team med ledere i begge land som har mange års erfaring fra overnatting, kurs og konferanse. I år, som er første driftsår, passerer vi NOK 20 millioner i omsetning, ordrebok for neste år viser allerede NOK 40 millioner og jeg tror vi fort passerer NOK 70 millioner neste år og det kommer ikke til å stoppe der” avslutter Nygaard.

For ytterligere informasjon:

• Øivind Horpestad, adm. Direktør, Inin Group AS, tel: +47 910 00 626

More news

Elastomer 3.0 for improved signal quality

Elastomer 3.0 for improved signal quality

New Elastomer 3.0 for the Insight 2.0 scanner, reduces push-down force and provides clearer signals for higher quality images. Experience efficient and cost-effective concrete inspections with Elop Technology.

read more
Upgrade of Elop Insight ultrasound scanner

Upgrade of Elop Insight ultrasound scanner

Elop Technology, a company at the forefront of ultrasound imaging, is excited to announce the release of Insight 2.0, the next generation of the company’s revolutionary dry-coupling rolling ultrasonic scanner.

read more